De referentie

Mond wil multidisciplinair zijn op elk vlak. Samen met onze tandartsen willen we de referentie van tandartspraktijken worden in België.

Patiënten doorverwijzen

waarom je als tandarts moet

Samenwerken met Mond

Ons doel is om de referentie te worden waar tandartsen voor wíllen werken.

We willen het beroep van tandarts niet verder commercialiseren maar wel professionaliseren.

Al onze keuzes worden gemaakt vanuit het standpunt van de tandarts.

We willen uiteindelijk niet de grootste, maar wel de beste zijn.

Doorverwijzing patiënten

Binnen de tandartsengroep MOND werken we met verschillende tandarts-specialisten onder één dak. Dit geeft ons het voordeel dat we zeer nauw kunnen samenwerken voor die patiënten met nood aan een multidisciplinaire behandelaanpak.

Als tandarts kunt u dan ook terecht bij ons voor de verwijzing van uw patiënt met specifieke noden. Hierbij starten wij altijd met een consultatie afspraak om een correct beeld van het probleem te vormen en koppelen we deze diagnose en dit behandelplan terug naar u als verwijzend tandarts. Na dit overleg beslist u in welke mate deze samenwerking verloopt.

Hierbij kan u beroep doen op volgende diensten:

  • implantologie
  • parodontale en esthetische chirurgie
  • endodontie
  • prothetische en esthetische reconstructie

U beslist zelf als tandarts in welke mate u wenst te participeren in het behandeltraject. Wij verwijzen de patiënt dan ook altijd naar u terug voor de verdere opvolging.

we helpen jou

Consultancy

Bent u op zoek naar gericht, individueel advies? Wat wij doen voor onze groep kunnen we ook doen voor u. We begeleiden u bij de doorlichting en optimalisatie van uw huidige praktijk.

In alle vertrouwen en op maat van uw persoonlijke dynamiek kunt u bij ons terecht voor:

  • Rendabiliteitsverbetering van bestaande praktijken.
  • De oprichting van een nieuwe praktijk (solo of groepspraktijk).
  • De doorgroei naar een nieuwe structuur (twee of drie collega’s, groepspraktijk). Van praktijk naar onderneming.
  • Het klaarmaken van uw onderneming voor mogelijke associaties.
  • Het voorbereiden van uw onderneming op een overname.

we staan je graag bij

Overname

Wij zijn concreet op zoek om een samenwerking op te starten met collega’s! We geloven immers in de voordelen van een grotere groep, voor zover dat kwaliteit en dienstverlening centraal blijven staan.

Uitwisselen van best practices, ter beschikking stellen van stagemeesters, centraliseren van bepaalde admin –of aankoop procedures, optimaliseren van planning en het ontzorgen van de tandartsen. Onze groep beschikt over een uitgebreide expertise – ervaren tandartsen, kwalitatief dienstenaanbod, continue opleiding, extensieve bedrijfservaring, IT kennis, vastgoed expertise, etc. We zijn goed gepositioneerd om bestaande praktijken verder uit te bouwen, in samenwerking met de hoofdtandarts en team.

We verkiezen een partnership, waarbij we de bestaande praktijk versterken en de huidige eigenaar mede vennoot blijft. De eigenaar kan privé wat middelen opbouwen, deelt verder mee in het opwaartse potentieel, en kan tegelijk de operationele taken in de praktijk geleidelijk afbouwen (omwille van de groepsstructuur). De continuïteit van de praktijk is gegarandeerd en het tandheelkundige team kan steeds meer focussen op de zorg, versus de administratie.

we helpen je graag verder

Niet gevonden wat je zocht?