Regionaal Operations en Project Manager

Functieomschrijving

Nieuwe wending associatie is op zoek naar een veelzijdige Regionaal Operations en Project Manager voor MOND in Oost- en West-Vlaanderen. Deze manager leidt en begeleidt de tandartsenpraktijken en beheert bovendien projecten om de zorg en de werking binnen die tandartspraktijken continu te verbeteren.

Bij MOND tandartsenpraktijken werken we elke dag aan hoogkwalitatieve mondzorg, gebracht door een professioneel team en gebaseerd op individuele noden. Wij brengen tandartsen, tandspecialisten en tandlabo samen onder één dak om op een kwalitatieve manier een gepast antwoord te bieden op elke tandheelkundige vraag of ingreep. Bij ons kom je terecht in een jong en enthousiast team waarbij innovatie en kwalitatieve zorg voorop staan.

Als Regionaal Operations en Project Manager ben je verantwoordelijk voor de tandartspraktijken die in jouw regio aan jou zijn toegewezen samen met de hoofdtandarts en de praktijkmanager. Dit houdt onder meer in dat je de P&L mee opvolgt, alsook de investeringen, verdere ontwikkelingen en optimalisaties ,etc. Het doel van de functie is om de praktijken te ondersteunen in de operationele werking, HR, finance, kwaliteit en veiligheid en het facilitair management en zo ook de operationele performantie in elk van deze praktijken te waarborgen.

Je fungeert als spilfiguur in de (bege)leiding van deze praktijken en volgt de werking nauwgezet op, samen met de HR Manager en de Finance Manager. Je vormt goed werkende en op elkaar afgestemde teams.

Als Regionaal Operations en Project Manager ben je verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen bedrijfsdomeinen/processen. Je bent verantwoordelijk voor de uniformisatie en optimalisatie van de processen. Je detecteert samen met je collega managers opportuniteiten voor verbetering en je bent verantwoordelijk voor de opstart en uitrol van deze verbeteringsprojecten.

Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.
 

Takenpakket | Verantwoordelijkheden

Jouw takenpakket bestaat uit volgende verantwoordelijkheden:

 • Je vormt de brug tussen de MOND praktijken en het MOND shared service center waarbij je enerzijds rapporteert over operationele kwesties en behoeftes uit de praktijken en anderzijds vertaal je de doelstellingen en het beleid van de organisatie naar die praktijken.
 • Je kijkt toe op een hoog kwalitatieve en performante praktijkwerking door de praktijkplanning te bewaken en continu op de hoogte te blijven van de praktijkspecifieke werking (bv. specialisaties, assistentie model). En anderzijds door op te treden als sparring partner voor de hoofdtandarts en de praktijkmanagers en het recurrent organiseren van teammeetings en praktijkoverleg.
 • Je bent mede-verantwoordelijk voor de P&L van jouw praktijken, het opstellen en bewaken van de budgetten en advies geven m.b.t. investeringsaanvragen en personeelskost.
 • Je leidt en begeleidt verbeterprojecten in samenspraak met de andere regionale Operations Manager(s) om een uniforme benadering te garanderen.
 • Je stemt de voortgang van de projecten af met de CEO en leidt en begeleidt projectontwerpen tot en met de uitvoering in de praktijken.
 • In samenwerking met de hoofdtandartsen ontwikkel je vanuit een lange termijnvisie een planning voor de verdere ontwikkeling van elke praktijk en houdt hierbij rekening met opportuniteiten en risico’s in de toekomst.
 • Vanuit een band van vertrouwen en respect motiveer je de collega’s binnen de praktijk om een actieve bijdrage te leveren aan de hoogstaande kwalitatiteve zorg.
 • Je bent mede-verantwoordelijk voor het HR management op praktijkniveau (functioneringsgesprekken, opleidingstrajecten,…) en neemt tevens een actieve rol op in het rekruteringsproces.
 • Je coördineert het onboarding-proces van nieuwe praktijken binnen MOND en organiseert multidisciplinair overleg met de verschillende MOND diensten.

  Dit alles doe je in zeer nauwe samenwerking met de HR Manager en de Finance Manager.
   

We zijn op zoek naar volgend profiel:

 • Je beschikt over een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt minimum vijf jaar ervaring in een rol als Regio manager die ook bewezen heeft complexe projecten te kunnen realiseren.
 • Je bent service-minded en erop gericht om de praktijken en te ontzorgen en anderen hiertoe te motiveren.
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en weet in geen tijd een band van vertrouwen op te bouwen met de teams van je praktijken.
 • Je bent vertrouwd met het opstellen van budgetten en bent zeer sterk in cijfers en de interpretatie ervan.
 • Je hebt affiniteit met de tandheelkundige sector en/of de zorgsector en hebt bij voorkeur een eerste werkervaring met health care professionals.
 • Je spreekt en schrijft perfect Nederlands en goed Engels. Kennis van het Frans is een grote plus.
 • Je hebt een grondige kennis van MS-Office (Word, Excel, PowerPoint) en bent in staat om snel de bedrijfseigen softwares aan te leren.


We kijken uit naar jouw kandidaatstelling die je kan sturen naar caroline@nieuwewending.be .

Postulez ici

Offres d'emploi similaires

HR Manager — Lokeren

Flandre-Orientale / Lokeren

Emploi: à temps plein

Voir l'offre d'emploi Voir l'offre d'emploi | HR Manager — Lokeren