MOND voor behandelaars

Van eenvoudige consultatie tot gespecialiseerde behandeling, wij bieden mondzorg op uw maat.

Waarom kiezen voor MOND?

Wij bieden professionele assistentie voor elke tandarts en patiënt en een onthaal waar alle communicatie wordt gecentraliseerd.

  • Wij willen dé referentie worden waar tandartsen voor wíllen komen werken.
  • Wij willen het beroep van tandarts niet commercialiseren maar professionaliseren.
  • Wij maken al onze keuzes vanuit het standpunt van de tandarts.
  • Wij willen niet de grootste, maar wel de beste zijn.
Waarom kiezen voor MOND?
Wij streven ernaar de nieuwe standaard van mondzorg te zijn.

Lab@MOND

We streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit in tandheelkunde en maken geen compromis als het gaat om materialen en instrumenten. Onze eigen techniekers, werkzaam binnen onze eigen laboratoria, zijn een essentieel onderdeel hiervan. Ze werken nauw samen met onze tandartsen om ervoor te zorgen dat elke behandeling aan de hoogste normen voldoet.

Lab@MOND

MOND voor professionelen

We hebben een aantal academisch geïnspireerde tandartsen in huis die gepassioneerd met hun vak bezig zijn. Zij spelen zowel nationaal als internationaal een voortrekkersrol in hun vakgebied. Hun expertise en advies is beschikbaar voor de hele groep. We willen dat onze tandartsen elke dag nog kunnen bijleren en beter worden.

MOND voor professionelen

Word MOND

Wij zijn voortdurend op zoek om een samenwerking op te starten met geïnteresseerde en gedreven collega’s! We geloven namelijk in de voordelen van een grotere groep, voor zover dat kwaliteit en dienstverlening centraal blijven staan. 

Word MOND

Alle MOND-behandelingen

Van eenvoudige consultatie tot gespecialiseerde behandeling, bij MOND bieden we mondzorg op maat van onze patiënten, terwijl we onze tandartsen zo veel mogelijk willen ontlasten. Op die manier krijgen zij de tijd en ruimte om zich te focussen op wat echt telt: kwalitatieve tandheelkunde leveren.

Alle MOND-behandelingen

MOND Education

Vanuit MOND organiseren wij geregeld evenementen en opleidingen. Dit doen wij omdat we enorm geloven in het blijven professionaliseren van onze tandartsen en assistenten & om expertise en advies beschikbaar te stellen voor de hele groep. 

MOND Education