MOND Education

Bij MOND tandartsenpraktijken geloven we sterk in het blijven professionaliseren van tandartsen en praktijkmedewerkers. Met die visie in gedachten stellen we onze expertise en advies dan ook graag beschikbaar aan iedereen binnen, maar ook buiten de MOND Groep.

Expertise en advies beschikbaar stellen

Onze opleidingen bieden we aan via verschillende formules en samenwerkingen onder de overkoepelende naam MOND Education. Raadpleeg hieronder ons aanbod voor zowel MOND tandartsen, als praktijkmedewerkers en externe geïnteresseerden. Samen bouwen we zo aan een nieuwe standaard van mondzorg.

MOND Academy

In samenwerking met onze praktijk MOND DCC organiseren we geaccrediteerde, klinische opleidingen voor onze tandartsen en tandarts-specialisten. Deze gaan door in het opleidingscentrum in onze praktijk te Stekene.

Meet@MOND

Meet@MOND is een event om tandartsen van binnen en buiten de MOND praktijken samen te brengen en kennis uit te wisselen op klinisch vlak en andere vaardigheden. Hou onze socials en website in de gaten voor het programma van 2024 en we zien je graag bij onze volgende Meet@MOND!

Onze partnerships

Invisalign

Invisalign

Wilt u zich inschrijven voor een van de cursussen van Invisalign Go of meer informatie over de verkregen korting, kunt u contact opnemen met community@uwmond.be. Voor specifieke vragen over Insalign Go kunt u rechtstreeks contact opnemen met Cedric Devloo via cdevloo@aligntech.com 

Bezoek Invisalign
neDwork

neDwork

Maak kennis met de opleidingen en evenementen van neDwork, dé community van tandheelkundige professionals. Raadpleeg de kalender of kom meer te weten via de website. Heeft u zelf nog vragen over de korting hiervoor, stuur dan een mailtje naar community@uwmond.be 

Bezoek neDwork
Intercongress

Intercongress

Bent u geïnteresseerd in een online cursus van Intercongress, het internationale dentale educatieplatform? Stuur dan een mailtje voor de details over de korting naar community@uwmond.be en bezoek de website voor meer informatie.

Bezoek Intercongress