Waarom MOND

Complete mondzorg voor elke patiënt dankzij een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvolle behandelingen in een professioneel kader.

Onze filosofie

Wij bieden professionele assistentie voor elke tandarts en patiënt en een onthaal waar alle communicatie wordt gecentraliseerd.

 • Wij willen dé referentie worden waar tandartsen voor wíllen komen werken.
 • Wij willen het beroep van tandarts niet commercialiseren maar professionaliseren.
 • Wij maken al onze keuzes vanuit het standpunt van de tandarts.
 • Wij willen niet de grootste, maar wel de beste zijn.
Onze filosofie
We streven ernaar de nieuwe standaard van de mondzorg te zijn.

Wat kan MOND voor u betekenen?

Overname

Wij zijn concreet op zoek om een samenwerking op te starten met collega’s! We geloven immers in de voordelen van een grotere groep, voor zover dat kwaliteit en dienstverlening centraal blijven staan.

Wat kan MOND voor u betekenen?

Nieuwe praktijk

Bent u op zoek naar gericht, individueel advies bij het oprichten van een nieuwe praktijk? Wil je aan de slag gaan met een professionele en ervaren partner? We begeleiden u bij de opstart van uw nieuwe MOND praktijk.

Nieuwe praktijk

Waarom deel uitmaken van MOND?

Technische kennis en ondersteuning

Technische kennis en ondersteuning

Kwaliteit van behandeling komt voorop. Daarvoor gebruiken we enkel gefundeerde technologieën en maken we geen compromis in materialen of instrumentarium. Met onze eigen techniekers verzekeren we ook diezelfde hoge eisen in het tandtechnisch labo.

Meer over Lab@MOND
Interne expertise

Interne expertise

We hebben een aantal academisch geïnspireerde tandartsen in huis die gepassioneerd met hun vak bezig zijn. Zij spelen zowel nationaal als internationaal een voortrekkersrol in hun vakgebied. Hun expertise en advies is beschikbaar voor de hele groep. We willen dat onze tandartsen elke dag nog kunnen bijleren en beter worden.

Meer over MOND Education
Multidisciplinair

Multidisciplinair

Niet enkel klinisch maar ook organisatorisch wordt de tandartspraktijk complexer en uitdagender. Natuurlijk hebben we een uitgebreid aanbod aan behandelingen en specialiteiten ter beschikking voor onze patiënten. Ook op vlak van human resources, financiën, juridisch,… hebben we een verregaande ervaring en halen we de juiste expertise binnen zodat ook onze tandartsen de nodige ondersteuning ontvangen.

Meer over onze behandelingen
Verfrissende infrastructuur

Verfrissende infrastructuur

Onze praktijken getuigen van topdesign, professionele omkadering en frisse infrastructuur waar tandartsen fier op kunnen zijn en vooral graag in komen werken. Aangevuld met de juiste mensen en geoptimaliseerd met de meest innovatieve omkadering bieden we zo de ideale werkomgeving.

Onze MOND praktijken

Kies voor een gezonde work-life balance bij MOND

Bij MOND begrijpen we als geen ander het belang van een gezonde werk-privébalans voor tandartsen. Onze toewijding aan hoogwaardige mondzorg gaat hand in hand met het welzijn van onze tandartsen. We geloven dat een evenwichtige levensstijl essentieel is voor het leveren van de beste zorg aan onze patiënten. Daarom streven we ernaar om een werkomgeving te creëren waarin tandartsen kunnen excelleren in hun vak, terwijl ze ook de ruimte hebben om te genieten van hun persoonlijke leven. 

Ontdek hoe we bij MOND streven naar een gezonde werk-privébalans voor al onze tandartsen.

 • Bepaal uw eigen agenda
 • Geen kwantiteit maar kwaliteit
 • De juiste balans in soorten behandelingen
 • Werk volgens uw interesse en bekwaamheid
 • Kies voor de verantwoordelijkheid die het beste bij u past: operationele tandarts, hoofdtandarts, vennoot in de praktijk, etc.

MOND Academy

De MOND Academy werd uitgebouwd in 2020 en vormt een uitgebreid kader voor de opleiding en ontwikkeling van al onze medewerkers.

 • Opleiding en ontwikkeling voor alle tandartsen
 • Tandheelkundig maar ook in management (HR, finance,...) voor zij die mee verder willen bouwen
 • Uitgebreid kader voor opleiding van stagiairs
 • Top-opleiding van assistenten volgens de MOND wijze
MOND Academy