Lab@MOND

Maak kennis met Lab@MOND, waar tandtechnische perfectie, hoogkwalitatieve zorg voor patiënten en de efficiënte ondersteuning van onze tandartsen voorop staan. 

Uw garantie voor kwaliteit en precisie in tandtechniek

Onze laboratoria, bemand door ervaren en deskundige technici, produceren hoogwaardige prothesen, tools en materialen om de mondgezondheid van patiënten te verbeteren en de praktijk van onze tandartsen te ondersteunen.

Uw garantie voor kwaliteit en precisie in tandtechniek

Voordelen voor patiënten

Onze in-house technische expertise en toewijding aan kwaliteit resulteren in enkele onmiskenbare voordelen voor u als patiënt:

  • Duurzaamheid: onze tandtechnische oplossingen worden vervaardigd met behulp van materialen en geavanceerde technologieën. Uw investering in een gezondere glimlach wordt zo beschermd voor een lange termijn.
  • Esthetiek: onze prothesen, facings, beugels en meer combineren functionaliteit met esthetiek. Ze zien er niet alleen natuurlijk uit, maar zijn ook ontworpen om perfect te passen bij uw natuurlijke glimlach.
  • Comfort en pasvorm: mondzorgoplossingen van Lab@MOND worden vervaardigd met oog voor maximaal comfort en een perfecte pasvorm. Dit zorgt ervoor dat u moeiteloos kunt kauwen en spreken, zonder enige ongemakken. Uw prothesen moeten als een natuurlijk deel van uw mond aanvoelen.
  • Individuele zorg: geen twee patiënten zijn hetzelfde. We begrijpen dat uw mondgezondheid uniek is, en onze prothesen en beugels worden op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
  • Vertrouwen en eigenwaarde: een gezonde glimlach heeft een diepgaand effect op uw zelfvertrouwen en eigenwaarde. Dankzij Lab@MOND kunt u glimlachen zonder terughoudendheid en genieten van het leven zonder zich zorgen te maken over uw mond.

Voordelen voor tandartsen

We begrijpen de cruciale rol die tandartsen spelen in de mondgezondheid van patiënten. Onze samenwerking met tandartsen brengt enkele tastbare voordelen met zich mee die uw praktijk kan helpen bloeien:

  • Kwaliteit en precisie: als tandarts bent u toegewijd aan het leveren van de best mogelijke zorg aan uw patiënten. Wij delen die visie. De techniekers van Lab@MOND werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat de prothesen die we vervaardigen perfect passen en voldoen aan de hoogste standaarden.
  • Tijdsefficiëntie: uw tijd is kostbaar, en daarom streven we ernaar om het productieproces zo efficiënt mogelijk te maken. Met onze interne technische expertise kunnen we snelle doorlooptijden bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
  • Persoonlijke samenwerking: we geloven in persoonlijke samenwerking met tandartsen. Onze technische teamleden staan voor u klaar om te luisteren naar uw specifieke behoeften. Samenwerken met Lab@MOND betekent dat u kunt rekenen op tandheelkundige oplossingen die voldoen aan uw verwachtingen en die van uw patiënten.
  • Geavanceerde technologie: Lab@MOND maken gebruik van de nieuwste technologieën en materialen om tandheelkundige prothesen van topkwaliteit te vervaardigen. Als partner heeft u toegang tot die cutting-edge technologie.
  • Betrouwbare ondersteuning: u staat er nooit alleen voor. Onze technische experts staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele uitdagingen aan te pakken.

Wat kan Lab@MOND voor u doen?

Bij Lab@MOND zijn we toegewijd aan het leveren van tandtechnische diensten van het hoogste kaliber. Ons team van ervaren technici en laboranten is gespecialiseerd in een breed scala aan tandheelkundige oplossingen, en we zijn er trots op om uitzonderlijk vakmanschap te bieden in elk detail. Ze maken zo een integraal onderdeel uit van hoogwaardige tandheelkundige zorg. 

Prothetische oplossingen

Prothetische oplossingen

De vervaardiging van een uitgebreid scala aan prothetische oplossingen, waaronder kronen, bruggen, facings, implantaten, en meer.

High quality materialen

High quality materialen

We gebruiken alleen hoogwaardige, biocompatibele materialen die voldoen aan de strengste tandheelkundige normen. 

Innovatieve, digitale technologie

Innovatieve, digitale technologie

MOND Labs maken gebruik van geavanceerde digitale systemen voor het ontwerpen en vervaardigen van prothesen. Dit resulteert niet alleen in nauwkeurige pasvormen, maar ook in een efficiënter productieproces.

Individueel maatwerk

Individueel maatwerk

We werken nauw samen met tandartsen om individuele behoeften en wensen te begrijpen.

Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole

Elk stuk dat ons laboratorium verlaat, ondergaat strikte kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze normen en aan de verwachtingen van tandartsen en patiënten.

Ondersteuning en samenwerking

Ondersteuning en samenwerking

Het team staat altijd klaar om te ondersteunen en samen te werken met tandartsen. We begrijpen dat communicatie hier cruciaal is.

Onze Lab@MOND

Lab@MOND is in volle groei. We zijn momenteel te vinden op drie locaties waaronder Sint-Martens-Latem (MOND Latem) en Antwerpen (MOND Medipolis Groen Kwartier).
Je kan Lab@MOND contacteren via 0475 87 05 88 of info@labatmond.be

 

Word zelf deel van de MOND Groep

Wij staan voortdurend open om samenwerkingen op te starten met geïnteresseerde en gedreven collega’s! We geloven namelijk in de voordelen van een grotere groep, voor zover dat kwaliteit en dienstverlening centraal blijven staan.

Word zelf deel van de MOND Groep