MOND Academy

Bij MOND tandartsenpraktijken geloven we sterk in het blijven professionaliseren van tandartsen en praktijkmedewerkers. In samenwerking met MOND DCC te Stekene organiseren we daarom tal van geaccrediteerde, klinische opleidingen voor onze tandartsen en tandartsen-specialisten

Alle MOND Academy opleidingen en events

Momenteel zijn er geen events gepland. Hou onze socials en website in de gaten voor het programma van 2024.

Over MOND Academy

We willen bij MOND verder gaan dan alleen tandheelkundige zorg. Ons doel is voortdurend te blijven investeren in de professionele en persoonlijke groei van onze tandartsen en praktijkmedewerkers. Via de MOND Academy bieden we daarom opleidingen en evenementen aan die deze doelstellingen kracht kunnen bijzetten. Deze gaan allemaal door in MOND DCC in Stekene, de ideale setting voor ons innovatieve opleidingscentrum.

Onze overtuiging is dat niet commercialisering maar wél voortdurende professionalisering cruciaal is voor tandheelkundige zorg van topkwaliteit. Daarom delen we onze expertise en advies niet alleen binnen de MOND Groep, maar ook met de bredere tandheelkundige gemeenschap via het MOND Education programma. Zo dragen we bij aan de groei en ontwikkeling van de Vlaamse tandheelkunde in het algemeen en onze tandartsen en hun praktijkteams in het bijzonder.

Over MOND Academy