Over MOND

Complete mondzorg voor elke patiënt dankzij een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvolle behandelingen in een professioneel kader.

Onze filosofie

Bij MOND werken we iedere dag aan hoogkwalitatieve mondzorg, gebaseerd op uw individuele noden, dankzij een professioneel team en een moderne infrastructuur.

Doordat we tandartsen, tandspecialisten en tandlaboratoria samenbrengen onder 1 dak bieden we steeds de gepaste oplossing voor iedere tandheelkundige vraag en iedere mogelijke ingreep.

  • Breed scala aan tandheelkundige specialismen onder één dak.
  • Moderne faciliteiten en geavanceerde technologieën.
  • Ervaren team van deskundige specialisten.
  • Een duidelijke en transparante uitleg op maat van uw vragen.
Onze filosofie

Het verhaal van MOND

Het verhaal van MOND start in 2008 onder de vorm van Mond@Medipolis in Wilrijk. Daar geeft Dr. Tommie van de Velde een nieuwe, aangepaste vorm van tandheelkundige zorg in Vlaanderen. Samen met een groep gemotiveerde, innovatieve tandartsen verlegt hij de focus naar een kwalitatieve aanpak van A tot Z. Ze schenken hun aandacht in de eerste plaats aan het ontlasten van de tandarts. Op die manier krijgt die de tijd en ruimte om zich toe te leggen op de essentie van zijn job: kwalitatieve tandheelkunde en mondzorg leveren.

Het verhaal van MOND
We streven ernaar de nieuwe standaard van mondzorg te zijn

Dit vertaalde zich in de praktijk naar professionele assistentie voor elke tandarts en patiënt met een centraal aanspreekpunt voor al hun vragen. Deze nieuwe wind werd door de tandartsen, specialisten en andere medewerkers met open armen onthaald. Het leidde tot een gemotiveerd en dynamisch team en bracht uiteindelijk een eigentijdse maatstaf van mondzorg voor patiënten met zich mee.

Deze succesvolle aanpak werd in 2014 omgezet naar een moderne, Antwerpse praktijk in het prachtige Groen Kwartier. Het vernieuwende DNA van MOND ging hand in hand met dit bruisende stadsontwikkelingsproject en resulteerde in een hoogtechnische en moderne praktijk. Hier kunnen patiënten opnieuw rekenen op een hoogkwalitatieve behandeling voor elke mondzorgvraag. Om het MOND-DNA verdere invulling te geven, huisvest deze praktijk net zoals de praktijk in Sint-Martens-Latem ook een eigen tandtechnisch labo onder leiding van Ben Vernaillen.

De oprichters

Met hun kennis, expertise en drive om continu te verbeteren zorgden de drie grondleggers Alexander Declerck, Tommie Van de Velde en Piet Van Waes voor een stevige basis voor de verdere uitbouw van MOND.