ALL-ON-4

ALL-ON-4 is een geavanceerde tandheelkundige behandeling die speciaal is ontworpen voor mensen die last hebben van ernstig tandverlies of een slechte gebitstoestand. Met behulp van vier implantaatpilaren kunnen we een volledige boven- of onderprothese bevestigen, waardoor u weer kunt genieten van een stabiel en esthetisch mooi gebit.

Voordelen van ALL-ON-4

Er zijn verschillende voordelen van de ALL-ON-4 behandeling ten opzichte van een conventionele brugconstructie op implantaten in een tandeloze kaak. 

  • 4 implantaten in plaats van 6 tot 10

Zo zijn er slechts 4 implantaten per kaak nodig in plaats van de gebruikelijke 6 tot 10. Dit komt door een betere verdeling van de implantaten in de kaak, wat mogelijk is dankzij een 3D planning van te voren. Hierdoor heeft de patiënt minder nabezwaren, lagere kosten en wordt de nazorg vereenvoudigd.

  • Meteen een vast gebit

Een ander voordeel is dat er direct een vast gebit op dezelfde dag geplaatst kan worden, zonder dat er eerst een tijdelijk kunstgebit nodig is. Dit bespaart tijd en zorgt voor meer stabiliteit en comfort voor de patiënt.

  • Geen botopbouw en sinuslift

Bij een all-on-4 behandeling is er ook geen uitgebreide botopbouw en sinuslift nodig, wat wel gebruikelijk is bij conventionele implantologie. Dit komt doordat de implantaten direct in de kaak geplaatst worden na het verwijderen van de resterende tanden, waardoor het kaakbot behouden blijft en het slinken van de kaak voorkomen wordt. Dit zorgt voor minder pijn, zwelling en kans op complicaties voor de patiënt.

Kortom, de all-on-4 behandeling biedt vele voordelen voor mensen met een tandeloze kaak die op zoek zijn naar een stabiele en comfortabele oplossing voor hun gebitsproblemen.

Voordelen van ALL-ON-4

ALL-ON-4 bij MOND DCC

Bij MOND DCC in Stekene hebben we een ervaren team van tandheelkundige professionals die gespecialiseerd zijn in de ALL-ON-4 behandeling. Onze tandartsen zullen uw gebit grondig onderzoeken en een behandelplan op maat maken dat past bij uw specifieke behoeften en wensen. We zullen ook zorgen voor de nazorg en het onderhoud van uw nieuwe gebit, zodat u er jarenlang van kunt genieten.

Is all-on-4 iets voor uw mond?

Bekijk hieronder de praktijken die all-on-4 aanbieden: