Narcodontie

Voor patiënten met extreme angsten bieden we ook behandelingen aan onder narcose. Hiervoor kunt u uitsluitend terecht bij MOND Dental Care Center in Stekene.

Voor wie helpt narcodontie?

Narcodontie is een behandeling van het gebit onder volledige verdoving en biedt de ultieme oplossing voor patiënten die kampen met extreme angst of haast ondraaglijke pijn tijdens tandheelkundige behandelingen. Of u nu een volwassene, kind, of een patiënt met specifieke tandheelkundige behoeften bent, deze methode is ontworpen om uw tandartsbezoek pijnloos en stressvrij te maken. 

Voor wie helpt narcodontie?

Hoe verloopt narcodontie?

Het begint allemaal met een grondig intakegesprek waarin we al uw vragen en zorgen bespreken. Tijdens deze consultatie legt ons ervaren team de voorwaarden en de gehele procedure in detail aan u uit. We zorgen ervoor dat u volledig begrijpt wat u kunt verwachten voordat we verdergaan met de behandeling. We hechten enorm veel waarde aan open communicatie en transparantie, omdat uw comfort en vertrouwen voor ons van het grootste belang zijn. 

Bij MOND Dental Care Center in Stekene, staan we vervolgens klaar om u te helpen uw glimlach te herstellen en uw mondgezondheid te verbeteren met behulp van narcodontie. Hier wacht een gespecialiseerd team met een anesthesist, anesthesiemedewerker, tandarts en tandartsassistente u op om ervoor te zorgen dat u niets merkt van de behandeling en dat uw gebit de zorg krijgt die het verdient. 

Na afronding van uw behandeling brengen we u naar onze ontwaakruimte, waar u nog een korte tijd (meestal 1 à 2 uur) onder zorgvuldig toezicht wordt gehouden terwijl de effecten van de verdoving langzaam afnemen. U kunt gerust ademen en ontspannen, wetende dat u in goede handen bent totdat u volledig hersteld bent.

Is narcodontie iets voor uw mond?

Bekijk hieronder de praktijken die narcodontie aanbieden: