Maak een afspraak bij
MOND Bosuil

Contacteer ons

03/324 75 42

info@mondbosuil.be

Ondernemingsnummer: 0673.684.893

Onze manier van werken

U kan bij ons een afspraak maken via Whatsapp door de QR code te scannen. We zijn ook telefonisch beschikbaar op het nummer 03 324 75 42 of u kan een mail sturen naar info@mondbosuil.be. We werken eerst met een intakegesprek om een goed beeld te schetsen van uw gebit om zo de juiste hoeveelheid tijd in te plannen voor de volgende controles en behandelingen. We doen ons best om uw probleem zo goed mogelijk te verhelpen.

Als u uw afspraak niet kunt nakomen, gelieve dan de praktijk zo snel mogelijk te contacteren via telefoon of Whatsapp. Als u uw afspraak minstens 48 uur van tevoren annuleert, worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

MOND Bosuil
QR Image - WhatsApp

Chat via WhatsApp

Een afspraak maken via WhatsApp? Scan de QR-code en chat met MOND Bosuil. Zij helpen je graag verder.

Laat ons contact met u opnemen

Wanneer er op het laatste moment een afspraakmogelijkheid vrijkomt, nemen we contact op met de patiënten die zich hebben ingeschreven op onze wachtlijst. We sturen een sms naar de patiënten die hiervoor in aanmerking komen, en de eerste die bevestigt, krijgt de afspraak toegewezen. Op deze manier streven we ernaar om onze agenda optimaal te benutten, zodat we zoveel mogelijk patiënten de nodige zorg kunnen verlenen. We werken eerst met een intakegesprek om een goed beeld te schetsen van uw gebit en om zo de juiste hoeveelheid tijd in te plannen voor de volgende behandelingen. We doen ons best om uw probleem zo goed mogelijk te verhelpen.