Maak een afspraak bij
MOND Wilrijk

Contacteer ons

03/456 10 06

info@mondmedipolis.be

Ondernemingsnummer: 0807.939.922

Onze manier van werken

U kan bij ons een afspraak maken via Whatsapp door de QR code te scannen. We zijn ook telefonisch beschikbaar op het nummer 03/456 10 06 of u kan een mail sturen naar info@mondmedipolis.be. We werken eerst met een intakegesprek om een goed beeld te schetsen van uw gebit om zo de juiste hoeveelheid tijd in te plannen voor de volgende controles en behandelingen. We doen ons best om uw probleem zo goed mogelijk te verhelpen.

Als u uw afspraak niet kunt nakomen, gelieve dan de praktijk zo snel mogelijk te contacteren via telefoon of Whatsapp. Als u uw afspraak minstens 48 uur van tevoren annuleert, worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

MOND Wilrijk
QR Image - WhatsApp

Chat via WhatsApp

Een afspraak maken via WhatsApp? Scan de QR-code en chat met MOND Wilrijk. Zij helpen je graag verder.

Tijdelijk geen nieuwe patiënten

We concentreren ons momenteel op het bieden van uitstekende zorg aan onze bestaande patiënten. Om ervoor te zorgen dat elke patiënt de nodige zorg en aandacht krijgt die ze verdienen, pauzeren we tijdelijk nieuwe inschrijvingen in deze praktijk. We kijken er echter naar uit om in de toekomst weer nieuwe patiënten te verwelkomen. Raadpleeg de volgende dichtstbijzijnde MOND praktijk in uw buurt voor een eventuele inschrijving. Bedankt voor uw begrip.