Gloednieuwe uitneembare protheses

Uitneembare protheses, hoewel soms als minderwaardig beschouwd, blijven een noodzakelijke behandeloptie voor veel patiënten in de context van mondrehabilitatie.

Hoe zorgden onze protheses voor een nieuwe glimlach?

Gloednieuwe uitneembare protheses

Voor MOND

Deze patiënte had haar laatste onderste snijtanden verloren, wat resulteerde in aanzienlijk verlies van retentie en stabiliteit van haar onderprothese. Haar bovenprothese vertoonde tekenen van slijtage en de rechte lijn van haar tanden gaf haar glimlach een verouderd uiterlijk, hoewel haar leeftijd dit niet rechtvaardigde.

Gloednieuwe uitneembare protheses

Na MOND

Na een zorgvuldige evaluatie en behandelplanning hebben we bij deze patiënte opmerkelijke verbeteringen gerealiseerd. De uitneembare prothese is aangepast en geoptimaliseerd om de retentie en stabiliteit in de onderkaak te herstellen. Dit heeft niet alleen haar vermogen om te spreken en te kauwen verbetert, maar ook haar algehele comfort en zelfvertrouwen vergroot. Bovendien hebben we de bovenprothese vernieuwd, waardoor de slijtageproblemen zijn verholpen en haar glimlach aanzienlijk is verjongd. De esthetische aanpassingen hebben haar een frissere uitstraling gegeven die beter past bij haar leeftijd en persoonlijkheid.

Ontdek alles over deze behandelingen bij MOND

Uitneembaar prothesewerk

Uitneembaar prothesewerk

De klassieke uitneembare prothese is een van de oudste disciplines binnen de tandheelkunde om tandvervanging te realiseren. Toch blijven we deze tot op de dag van vandaag…
Lees meer | Uitneembaar prothesewerk

Ready to recover your smile?

Bekijk onze behandelingen of neem contact op met een van onze praktijken. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.