Een vollere lach met orthodontie

Een jonge dame wilde een mooiere glimlach vanwege tandkleur en -positie, onderging een korte orthodontische behandeling van 9 maanden, met een verbluffend resultaat.

Hoe zorgde onze orthodontie voor een nieuwe glimlach?

Een vollere lach met orthodontie

Voor MOND

Deze jongedame met een esthetische focus voelde zich ongemakkelijk door de kleur en positie van haar voortanden. Haar glimlach was niet zo vol als ze wenste.

Een vollere lach met orthodontie

Na MOND

Na een zorgvuldige consultatie en overleg besloot ze om een korte orthodontische behandeling van 9 maanden te ondergaan om de positie van haar tanden te corrigeren. Het resultaat was een volle, prachtige lach die haar zelfvertrouwen en esthetische tevredenheid verbeterde. Of hoe een relatief korte orthodontische ingreep een aanzienlijke positieve impact kan hebben op de esthetiek van een glimlach.

Ontdek alles over deze behandelingen bij MOND

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde is het deelgebied binnen de tandheelkunde dat zich toelegt op het optimaliseren van uw glimlach volgens uw subjectieve wensen en gebaseerd op objectieve…
Lees meer | Esthetische tandheelkunde
Orthodontie

Orthodontie

Orthodontie is een discipline binnen de tandheelkunde die zich focust op de correctie van de positie van de tanden en de relatie van de kaken. 
Lees meer | Orthodontie

Ready to recover your smile?

Bekijk onze behandelingen of neem contact op met een van onze praktijken. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.