Ontbrekende tanden aanvullen met facings en kronen

Een verplaatste en verkleurde set kronen werd na een uitgebreide behandeling vervangen door 20 kronen en facings voor een verbeterde glimlach.

Hoe zorgden onze facings en kronen voor een nieuwe glimlach?

Ontbrekende tanden aanvullen met facings en kronen

Voor MOND

Voor de behandeling ondervond deze dame problemen met haar tandvlees en was ze ontevreden over het uitzicht van haar oude kronen. Deze kronen waren niet alleen verplaatst, maar vertoonden ook verkleuringen en heel wat andere, esthetische tekortkomingen. De oude kronen waren zo een echte bron van zorg én bacteriën.

Ontbrekende tanden aanvullen met facings en kronen

Na MOND

Na de behandeling onderging ze een opmerkelijke transformatie met de plaatsing van 20 porselein kronen en facings. Hierdoor werden niet alleen de oude kronen vervangen, maar werden ook ontbrekende tanden aangevuld. Dit resulteerde in een verbeterde esthetiek en een gezondere, stralende glimlach.

Ontdek alles over deze behandelingen bij MOND

Kroon- en brugwerk

Kroon- en brugwerk

Kroon -en brugwerk is een onderdeel binnen de tandheelkunde dat zich focust op het herstel en de vervanging van sterk beschadigde of ontbrekende tanden. Het doel hierbij is om op…
Lees meer | Kroon- en brugwerk
Parodontologie

Parodontologie

Parodontologie is de leer van de steunweefsels (parodontium) van de tanden. Dit is meer bepaald het tandvlees en het kaakbot.
Lees meer | Parodontologie
Reconstructieve tandheelkunde

Reconstructieve tandheelkunde

Reconstructieve tandheelkunde is een allesomvattende discipline binnen de tandheelkunde die zich focust op het herstel en de opbouw van onderdelen van het gebit die zijn verloren…
Lees meer | Reconstructieve tandheelkunde

Ready to recover your smile?

Bekijk onze behandelingen of neem contact op met een van onze praktijken. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.