Porseleinen brugwerk voor herstel van de beet

Een uitgebreide behandeling met porseleinen brugwerk en composietfacings om de beet en glimlach van de patiënt te herstellen.

Hoe zorgde ons brugwerk voor een nieuwe glimlach?

Porseleinen brugwerk voor herstel van de beet

Voor MOND

Deze man was helaas het lachen verleerd doordat hij zich schaamde over het uitzicht. Een verloren tand was ooit vervangen met een uitneembaar kunstgebitje en het gebrek aan tanden achteraan de mond leidde tot extra slijtage. 

Porseleinen brugwerk voor herstel van de beet

Na MOND

De behandeling begon met een tandvleescorrectie en enkele wortelkanaalbehandelingen. Vervolgens werd een voorlopige brug geplaatst om aan de nieuwe situatie te wennen. Na 3 maanden en na de opbouw in de onderkaak werden er 12 nieuwe porseleinen kronen geplaatst in de bovenkaak. Eindelijk heeft deze man geen reden meer om zijn tanden te verbergen en kan hij weer vol vertrouwen glimlachen.

Ontdek alles over deze behandelingen bij MOND

Restauratieve tandheelkunde

Restauratieve tandheelkunde

Restauratieve tandheelkunde is een onderdeel van de tandheelkunde dat beter bekend staat als vullingen plaatsen. 
Lees meer | Restauratieve tandheelkunde
Endodontie

Endodontie

Endodontie is de leer van het zenuwkanaal binnen de tandheelkunde. In de volksmond kennen we deze behandeling beter als ‘ontzenuwen’.
Lees meer | Endodontie
Esthetische muco-gingivale chirurgie

Esthetische muco-gingivale chirurgie

Esthetische muco-gingivale chirurgie is een onderdeel van de parodontologie en slaat op een waaier van fijne chirurgische ingrepen van het tandvlees. Deze ingrepen zijn vaak nodig…
Lees meer | Esthetische muco-gingivale chirurgie
Reconstructieve tandheelkunde

Reconstructieve tandheelkunde

Reconstructieve tandheelkunde is een allesomvattende discipline binnen de tandheelkunde die zich focust op het herstel en de opbouw van onderdelen van het gebit die zijn verloren…
Lees meer | Reconstructieve tandheelkunde

Ready to recover your smile?

Bekijk onze behandelingen of neem contact op met een van onze praktijken. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.