Beetcorrectie en herstel van slijtage met orthodontie en veneers

Slijtage aan de voortanden en een ontstoken hoektand na een oude ontzenuwing leidden tot een uitgebreide behandeling met o.a. 10 porseleinen kronen en facings.

Hoe zorgde orthodontie voor een nieuwe glimlach?

Beetcorrectie en herstel van slijtage met orthodontie en veneers

Voor MOND

Voor de behandeling onderging deze jongedame de uitdaging van slijtage aan haar voortanden en een ontstoken hoektand na een oude ontzenuwing. Deze problemen hadden niet alleen invloed op de esthetiek van haar glimlach, maar ook op haar mondgezondheid en functionaliteit. Haar voortanden vertoonden tekenen van ernstige slijtage, wat haar glimlach aanzienlijk had aangetast. Bovendien had de ontstoken hoektand dringende aandacht nodig om verdere complicaties te voorkomen.

Beetcorrectie en herstel van slijtage met orthodontie en veneers

Na MOND

Na uitvoerig overleg met haar tandarts werd besloten tot een uitgebreide behandeling om deze problemen aan te pakken. De behandeling omvatte het plaatsen van 10 porselein kronen en facings om de beschadigde voortanden te herstellen en hun natuurlijke uiterlijk en functie te herstellen. Daarnaast werd er een implantaat geplaatst na orthodontische correctie om de beet van de patiënt te corrigeren. Deze bood een blijvende oplossing voor de beetcorrectie, waardoor ze weer vol vertrouwen en comfortabel kon kauwen en spreken. 

Ontdek alles over deze behandelingen bij MOND

Kroon- en brugwerk

Kroon- en brugwerk

Kroon -en brugwerk is een onderdeel binnen de tandheelkunde dat zich focust op het herstel en de vervanging van sterk beschadigde of ontbrekende tanden. Het doel hierbij is om op…
Lees meer | Kroon- en brugwerk
Orthodontie

Orthodontie

Orthodontie is een discipline binnen de tandheelkunde die zich focust op de correctie van de positie van de tanden en de relatie van de kaken. 
Lees meer | Orthodontie
Reconstructieve tandheelkunde

Reconstructieve tandheelkunde

Reconstructieve tandheelkunde is een allesomvattende discipline binnen de tandheelkunde die zich focust op het herstel en de opbouw van onderdelen van het gebit die zijn verloren…
Lees meer | Reconstructieve tandheelkunde
Veneers

Veneers

Veneers worden ook wel facings, schildjes of plaatjes genoemd. Ze vormen een belangrijk onderdeel van de esthetische tandheelkunde. 
Lees meer | Veneers

Ready to recover your smile?

Bekijk onze behandelingen of neem contact op met een van onze praktijken. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.