Betere lipondersteuning dankzij nieuwe veneers

Een volle lach en betere lipondersteuning bereikt met 22 porselein facings en kronen, zonder invasieve ingrepen in het gezicht of de kaak.

Hoe zorgden onze facings en kronen voor een nieuwe glimlach?

Betere lipondersteuning dankzij nieuwe veneers

Voor MOND

Voordat deze behandeling plaatsvond, was deze dame op zoek naar een manier om haar glimlach te verbeteren zonder ingrijpende ingrepen aan haar gezicht of kaak. Ze werd echter gefronteerd met een grote uitdaging vanwege een achterliggende onderkaak.

Betere lipondersteuning dankzij nieuwe veneers

Na MOND

Om de gewenste verbeteringen te bereiken, werden er 22 porseleinen facings en kronen toegepast. Deze niet-invasieve benadering resulteerde niet alleen in een volle lach, maar verbeterde ook de lipondersteuning van de dame. Ondanks de complexe situatie in haar onderkaak, straalde haar glimlach met tevredenheid en zelfvertrouwen.

Ontdek alles over deze behandelingen bij MOND

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde is het deelgebied binnen de tandheelkunde dat zich toelegt op het optimaliseren van uw glimlach volgens uw subjectieve wensen en gebaseerd op objectieve…
Lees meer | Esthetische tandheelkunde
Veneers

Veneers

Veneers worden ook wel facings, schildjes of plaatjes genoemd. Ze vormen een belangrijk onderdeel van de esthetische tandheelkunde. 
Lees meer | Veneers

Ready to recover your smile?

Bekijk onze behandelingen of neem contact op met een van onze praktijken. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.