Combinatie van veneers met porselein en composiet

Combinatiewerk van porselein en composiet om de beet te herstellen en oude afgebroken vullingen te vervangen.

Hoe zorgden onze veneers voor een nieuwe glimlach?

Combinatie van veneers met porselein en composiet

Voor MOND

Deze patiënt presenteerde zich met een complexe tandheelkundige situatie, waarbij oude afgebroken vullingen de functionaliteit en esthetiek van het gebit ernstig beïnvloedden. De uitdaging was om de beet te herstellen en tegelijkertijd te zorgen voor duurzame restauraties.

Combinatie van veneers met porselein en composiet

Na MOND

Dankzij een doordacht en technisch geavanceerd behandelplan slaagden we erin de oude, beschadigde vullingen te vervangen en de beet van de patiënt te herstellen met een combinatie van porseleinen en composieten restauraties. Deze case onderstreept het belang van een goed uitgestippeld behandelplan en de voldoening die voortvloeit uit het herstellen van zowel de mondgezondheid als de esthetiek van de patiënt. Tevens toont het aan hoe een grondige aanpak kan leiden tot duurzame, betaalbare en bevredigende resultaten, zelfs voor complexe gevallen.

Ontdek alles over deze behandelingen bij MOND

Restauratieve tandheelkunde

Restauratieve tandheelkunde

Restauratieve tandheelkunde is een onderdeel van de tandheelkunde dat beter bekend staat als vullingen plaatsen. 
Lees meer | Restauratieve tandheelkunde
Kroon- en brugwerk

Kroon- en brugwerk

Kroon -en brugwerk is een onderdeel binnen de tandheelkunde dat zich focust op het herstel en de vervanging van sterk beschadigde of ontbrekende tanden. Het doel hierbij is om op…
Lees meer | Kroon- en brugwerk
Reconstructieve tandheelkunde

Reconstructieve tandheelkunde

Reconstructieve tandheelkunde is een allesomvattende discipline binnen de tandheelkunde die zich focust op het herstel en de opbouw van onderdelen van het gebit die zijn verloren…
Lees meer | Reconstructieve tandheelkunde

Ready to recover your smile?

Bekijk onze behandelingen of neem contact op met een van onze praktijken. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.