Herstel met kronen en facings na nagelbijten

Hersteltransformatie van tanden die waren beschadigd door nagelbijten en maagzuur door het gebruik van porseleinen kronen in de bovenkaak en composiet facings in de onderkaak.

Hoe zorgden onze kronen en facings voor een nieuwe glimlach?

Herstel met kronen en facings na nagelbijten

Voor MOND

Jaren van nagelbijten en de schadelijke effecten van maagzuur hadden hun tol geëist op het gebit van deze patiënt. Afgebroken tanden waren een veelvoorkomend probleem geworden. De schade was zowel in de bovenkaak als in de onderkaak duidelijk zichtbaar en vereiste een grondige restauratie.

Herstel met kronen en facings na nagelbijten

Na MOND

Na enige aarzeling zette deze moedige patiënt eindelijk de stap om zijn gebit te herstellen. Met behulp van porseleinen kronen in de bovenkaak en composiet facings in de onderkaak werd de glimlach volledig hersteld. Het resultaat is verbluffend, en de patiënt ervaart nu een hernieuwd gevoel van zelfvertrouwen en tevredenheid met zijn stralende nieuwe glimlach. 

Ontdek alles over deze behandelingen bij MOND

Restauratieve tandheelkunde

Restauratieve tandheelkunde

Restauratieve tandheelkunde is een onderdeel van de tandheelkunde dat beter bekend staat als vullingen plaatsen. 
Lees meer | Restauratieve tandheelkunde
Kroon- en brugwerk

Kroon- en brugwerk

Kroon -en brugwerk is een onderdeel binnen de tandheelkunde dat zich focust op het herstel en de vervanging van sterk beschadigde of ontbrekende tanden. Het doel hierbij is om op…
Lees meer | Kroon- en brugwerk
Reconstructieve tandheelkunde

Reconstructieve tandheelkunde

Reconstructieve tandheelkunde is een allesomvattende discipline binnen de tandheelkunde die zich focust op het herstel en de opbouw van onderdelen van het gebit die zijn verloren…
Lees meer | Reconstructieve tandheelkunde

Ready to recover your smile?

Bekijk onze behandelingen of neem contact op met een van onze praktijken. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.