Herstel na slijtage en verkleuring

Een uitdaging met een complexe kruisbeet aan de rechterzijde resulteerde in een verfrissende glimlach met behulp van restauratieve tandheelkunde.

Hoe zorgden onze reconstructies voor een nieuwe glimlach?

Herstel na slijtage en verkleuring

Voor MOND

Deze 60-jarige dame ondervond ontevredenheid over de esthetiek van haar glimlach. Haar tanden waren merkbaar afgesleten en verkleurd, wat haar zelfvertrouwen aantastte. Het herstellen van haar lach was een uitdaging, vooral gezien de complexiteit van de kruisbeet aan de rechterzijde, waarbij de hoektand onder de bovensnijtanden kwam. 

Herstel na slijtage en verkleuring

Na MOND

Toch hebben we met toewijding en technische bekwaamheid haar glimlach hersteld door uitgebreid gebruik te maken van restauratieve en reconstructieve tandheelkunde. Deze benadering omvatte het zorgvuldig reconstrueren van beschadigde tanden om de gevolgen van erosie tegen te gaan. Dit gebeurde met behulp van geavanceerde restauratiematerialen en technieken.

Ontdek alles over deze behandelingen bij MOND

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde is het deelgebied binnen de tandheelkunde dat zich toelegt op het optimaliseren van uw glimlach volgens uw subjectieve wensen en gebaseerd op objectieve…
Lees meer | Esthetische tandheelkunde
Veneers

Veneers

Veneers worden ook wel facings, schildjes of plaatjes genoemd. Ze vormen een belangrijk onderdeel van de esthetische tandheelkunde. 
Lees meer | Veneers

Ready to recover your smile?

Bekijk onze behandelingen of neem contact op met een van onze praktijken. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.