Kronen voor het herstel van de kauwfunctie

Een patiënt die leed onder afgebroken tanden en verminderde kauwfunctie, maar dankzij 28 porseleinen kronen en facings zijn glimlach terugvond.

Hoe zorgden onze facings voor een nieuwe glimlach?

Kronen voor het herstel van de kauwfunctie

Voor MOND

Vóór de behandeling stond deze patiënt voor een uitdaging die zijn dagelijkse leven beïnvloedde. Zijn tanden waren afgebroken, wat niet alleen tot esthetische zorgen leidde, maar ook zijn kauwfunctie aantastte. Dit had invloed op zijn vermogen om voedsel voldoende te verwerken en te genieten van een pijnvrije maaltijd.

Kronen voor het herstel van de kauwfunctie

Na MOND

Na intensieve tandheelkundige zorg onderging deze patiënt een intensieve makeover. Met behulp van 28 porseleinen kronen en facings herstelde de tandarts niet alleen zijn afgebroken tanden, maar ook zijn kauwfunctie. De behandeling gaf hem niet alleen zijn glimlach terug, maar ook het vermogen om zonder zorgen van zijn maaltijden te genieten. 

Ontdek alles over deze behandelingen bij MOND

Kroon- en brugwerk

Kroon- en brugwerk

Kroon -en brugwerk is een onderdeel binnen de tandheelkunde dat zich focust op het herstel en de vervanging van sterk beschadigde of ontbrekende tanden. Het doel hierbij is om op…
Lees meer | Kroon- en brugwerk
Reconstructieve tandheelkunde

Reconstructieve tandheelkunde

Reconstructieve tandheelkunde is een allesomvattende discipline binnen de tandheelkunde die zich focust op het herstel en de opbouw van onderdelen van het gebit die zijn verloren…
Lees meer | Reconstructieve tandheelkunde
Veneers

Veneers

Veneers worden ook wel facings, schildjes of plaatjes genoemd. Ze vormen een belangrijk onderdeel van de esthetische tandheelkunde. 
Lees meer | Veneers

Ready to recover your smile?

Bekijk onze behandelingen of neem contact op met een van onze praktijken. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.