Kruisbeet herstellen met veneers

Transformatie van een patiënt met een kruisbeet en versleten, verkleurde tanden. Met 20 porseleinen facings, boven en onder, werd de glimlach hersteld, waardoor een stralende en verzorgde uitstraling ontstond.

Hoe zorgden onze facings voor een nieuwe glimlach?

Kruisbeet herstellen met veneers

Voor MOND

Deze patiënte was erg ontevreden en zelfbewust over de staat van haar gebit. Haar tanden vertoonden aanzienlijke slijtage, waren verkleurd en ze kampte met een kruisbeet aan de linkerkant van haar mond. Hoewel de ideale behandeling voor deze aandoening orthodontie zou zijn geweest, was mevrouw op 60-jarige leeftijd niet bereid om deze route te volgen.

Kruisbeet herstellen met veneers

Na MOND

Na een zorgvuldige beoordeling en een smilesimulatie besloten we om een smile upgrade uit te voeren met behulp van 20 porseleinen facings (10 boven en 10 onder). Deze facings werden doordacht geplaatst om niet alleen de esthetische kleur en vorm van de tanden te corrigeren, maar ook om de kruisbeet en scheve tanden aan te pakken. Het resultaat was een adembenemende transformatie van de glimlach van deze dame, die nu straalt met een verzorgde en zelfverzekerde uitstraling. Dit illustreert hoe moderne tandheelkunde zelfs op latere leeftijd een prachtige glimlach kan herstellen zonder de noodzaak van uitgebreide orthodontische behandelingen.

Ontdek alles over deze behandelingen bij MOND

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde is het deelgebied binnen de tandheelkunde dat zich toelegt op het optimaliseren van uw glimlach volgens uw subjectieve wensen en gebaseerd op objectieve…
Lees meer | Esthetische tandheelkunde
Veneers

Veneers

Veneers worden ook wel facings, schildjes of plaatjes genoemd. Ze vormen een belangrijk onderdeel van de esthetische tandheelkunde. 
Lees meer | Veneers

Ready to recover your smile?

Bekijk onze behandelingen of neem contact op met een van onze praktijken. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.