Nieuwe kronen voor een gezondere mond

Herstel van tetracycline verkleuring en slechte restauraties door middel van nieuwe kronen, met als hoofddoel het herwinnen van mondgezondheid.

Hoe zorgden onze kronen voor een nieuwe glimlach?

Nieuwe kronen voor een gezondere mond

Voor MOND

Tetracycline verkleuring, die vaak optreedt als gevolg van het gebruik van antibiotica op jonge leeftijd, vormt altijd een complexe uitdaging. In dit specifieke geval werd de situatie verder bemoeilijkt door de opvallende vorm van de tanden en eerdere tandheelkundige ingrepen.

Nieuwe kronen voor een gezondere mond

Na MOND

Bij deze patiënte ging het niet alleen om esthetische zorgen, maar ook om de dringende behoefte aan restauraties vanwege hun slechte integratie met het resterende tandmateriaal. De belangrijkste wens van de patiënt was het herstellen van een gezonde mond. Door nieuwe kronen zorgvuldig te plaatsen, hebben we niet alleen het esthetische aspect verbeterd, maar ook de mondgezondheid hersteld. 

Ontdek alles over deze behandelingen bij MOND

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde is het deelgebied binnen de tandheelkunde dat zich toelegt op het optimaliseren van uw glimlach volgens uw subjectieve wensen en gebaseerd op objectieve…
Lees meer | Esthetische tandheelkunde
Kroon- en brugwerk

Kroon- en brugwerk

Kroon -en brugwerk is een onderdeel binnen de tandheelkunde dat zich focust op het herstel en de vervanging van sterk beschadigde of ontbrekende tanden. Het doel hierbij is om op…
Lees meer | Kroon- en brugwerk

Ready to recover your smile?

Bekijk onze behandelingen of neem contact op met een van onze praktijken. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.