Tandvleescorrectie voor een jongere lach

Een subtiele glimlachverbetering dankzij een kleine, onopvallende tandvleescorrectie, wat resulteerde in een natuurlijke uitstraling en een jeugdige lach.

Hoe zorgden onze facings voor een nieuwe glimlach?

Tandvleescorrectie voor een jongere lach

Voor MOND

De glimlach van deze dame onthulde uitgesleten en ongelijke tanden, waardoor haar zelfvertrouwen werd aangetast. Het tandvlees vertoonde onregelmatigheden en de esthetiek van haar glimlach liet te wensen over. Hoewel ze wel openstond voor een grondige vernieuwing, wilde ze vooral niet dat het opviel dat ze nieuwe tanden had.

Tandvleescorrectie voor een jongere lach

Na MOND

Met een tandvleescorrectie en de plaatsing van 8 porseleinen facings, onderging deze dame een transformatie die haar een natuurlijk resultaat en een aanzienlijk jongere uitstraling gaf. Haar glimlach straalt nu zonder opvallende aanpassingen aan haar tanden.

Ontdek alles over deze behandelingen bij MOND

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde is het deelgebied binnen de tandheelkunde dat zich toelegt op het optimaliseren van uw glimlach volgens uw subjectieve wensen en gebaseerd op objectieve…
Lees meer | Esthetische tandheelkunde
Veneers

Veneers

Veneers worden ook wel facings, schildjes of plaatjes genoemd. Ze vormen een belangrijk onderdeel van de esthetische tandheelkunde. 
Lees meer | Veneers

Ready to recover your smile?

Bekijk onze behandelingen of neem contact op met een van onze praktijken. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.