Vervangen oude composietfacings door porselein

Composietfacings zijn vaak mooie oplossingen indien vakkundig geplaatst en met respect voor het omliggend tandvlees. In sommige gevallen kan dit echter tot ontsteking, randverkleuring en zelfs gaatjes leiden. Deze patiënt wou na eerdere poging om de composietfacings van een andere tandarts te polijsten toch voor een vervanging gaan.

Hoe zorgde onze tandvleescorrectie voor een nieuwe glimlach?

Vervangen oude composietfacings door porselein

Voor MOND

Voor de behandeling had deze patiënt al enkele jaren last van oude composietfacings die niet naar wens waren. Hoewel composietfacings goede oplossingen kunnen zijn, kunnen ze in sommige gevallen problemen veroorzaken zoals ontstekingen, randverkleuring en zelfs gaatjes, wat het geval was bij deze patiënt.

Vervangen oude composietfacings door porselein

Na MOND

Na een tandvleescorrectie onderging de patiënt een transformatie van haar glimlach met de plaatsing van 10 porseleinen facings in de bovenkaak. Dit resulteerde in een verbeterde esthetiek en een stralende glimlach die niet alleen mooi was, maar ook gezond en duurzaam.

Ontdek alles over deze behandelingen bij MOND

Esthetische muco-gingivale chirurgie

Esthetische muco-gingivale chirurgie

Esthetische muco-gingivale chirurgie is een onderdeel van de parodontologie en slaat op een waaier van fijne chirurgische ingrepen van het tandvlees. Deze ingrepen zijn vaak nodig…
Lees meer | Esthetische muco-gingivale chirurgie
Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde is het deelgebied binnen de tandheelkunde dat zich toelegt op het optimaliseren van uw glimlach volgens uw subjectieve wensen en gebaseerd op objectieve…
Lees meer | Esthetische tandheelkunde
Veneers

Veneers

Veneers worden ook wel facings, schildjes of plaatjes genoemd. Ze vormen een belangrijk onderdeel van de esthetische tandheelkunde. 
Lees meer | Veneers

Ready to recover your smile?

Bekijk onze behandelingen of neem contact op met een van onze praktijken. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.