Brugwerk, bleaching en veneers om de tandstand en lach te corrigeren

Een ernstige wortelresorptie leidde tot het verlies van een voortand, wat resulteerde in de noodzaak van een complexe behandeling om de glimlach van deze patiënt te herstellen.

Hoe zorgden brugwerk en bleaching voor een nieuwe glimlach?

Brugwerk, bleaching en veneers om de tandstand en lach te corrigeren

Voor MOND

Deze dame ondervond al geruime tijd problemen met haar voortanden en merkte dat er iets niet in orde was. Na een grondig onderzoek ontdekten we dat er een resorptieproces optrad in de wortel van een van haar voortanden, wat resulteerde in onherstelbare schade aan de tand, die uiteindelijk moest worden verwijderd.

Brugwerk, bleaching en veneers om de tandstand en lach te corrigeren

Na MOND

Om het probleem op te lossen en haar glimlach te herstellen, hebben we gebruikgemaakt van porseleinen brugwerk. Dit brugwerk diende niet alleen ter vervanging van de verloren voortand, maar ook om de tandstand te corrigeren. Daarnaast hebben we composietfacings toegevoegd om de esthetiek van haar lach verder te verbeteren. Bovendien hebben we een bleachingprocedure uitgevoerd in de onderkaak om de kleur van haar tanden op te frissen en zo een natuurlijker en stralend resultaat te bereiken.

Ontdek alles over deze behandelingen bij MOND

Bleaching

Bleaching

Bleaching of het bleken van de tanden is een esthetische behandeling om de kleur van uw tanden lichter te maken.
Lees meer | Bleaching
Reconstructieve tandheelkunde

Reconstructieve tandheelkunde

Reconstructieve tandheelkunde is een allesomvattende discipline binnen de tandheelkunde die zich focust op het herstel en de opbouw van onderdelen van het gebit die zijn verloren…
Lees meer | Reconstructieve tandheelkunde
Veneers

Veneers

Veneers worden ook wel facings, schildjes of plaatjes genoemd. Ze vormen een belangrijk onderdeel van de esthetische tandheelkunde. 
Lees meer | Veneers

Ready to recover your smile?

Bekijk onze behandelingen of neem contact op met een van onze praktijken. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.