Een stralende glimlach dankzij veneers

Een verouderde glimlach onderging een transformatie met kronen en facings, voor een jeugdige uitstraling.

Hoe zorgden onze facings voor een nieuwe glimlach?

Een stralende glimlach dankzij veneers

Voor MOND

Voorafgaand aan de behandeling kampte deze patiënt met een glimlach die enkele onvolkomenheden vertoonde. Zijn tanden vertoonden slijtage, verkleuringen en enkele onregelmatigheden die zijn glimlach minder aantrekkelijk maakten. Deze tekenen van veroudering en tandheelkundige uitdagingen beïnvloedden niet alleen zijn uiterlijk, maar ook zijn zelfvertrouwen bij sociale interacties. 

Een stralende glimlach dankzij veneers

Na MOND

De tandarts paste zorgvuldig restauratieve tandheelkunde toe, bestaande uit 1 kroon, 3 porselein facings en 2 composiet facings op de hoektanden. Deze strategisch geplaatste restauraties herstelden niet alleen de esthetiek van zijn glimlach, maar ook zijn zelfvertrouwen. De kroon en facings in porselein zorgden voor een heldere en natuurlijke tandkleur, terwijl de composietfacings de vorm en symmetrie van zijn tanden verbeterden. Het resultaat was een glimlach die niet alleen opvallend mooier was, maar ook meer dan 10 jaar jonger leek.

Ontdek alles over deze behandelingen bij MOND

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde is het deelgebied binnen de tandheelkunde dat zich toelegt op het optimaliseren van uw glimlach volgens uw subjectieve wensen en gebaseerd op objectieve…
Lees meer | Esthetische tandheelkunde
Kroon- en brugwerk

Kroon- en brugwerk

Kroon -en brugwerk is een onderdeel binnen de tandheelkunde dat zich focust op het herstel en de vervanging van sterk beschadigde of ontbrekende tanden. Het doel hierbij is om op…
Lees meer | Kroon- en brugwerk
Veneers

Veneers

Veneers worden ook wel facings, schildjes of plaatjes genoemd. Ze vormen een belangrijk onderdeel van de esthetische tandheelkunde. 
Lees meer | Veneers

Ready to recover your smile?

Bekijk onze behandelingen of neem contact op met een van onze praktijken. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.