Veneers om de stand en kleur te corrigeren

Een televisiepersoonlijkheid wilde snel haar glimlach verbeteren zonder orthodontie en koos voor porseleinen veneers om haar tandstand en kleur te corrigeren.

Hoe zorgden onze veneers voor een nieuwe glimlach?

Veneers om de stand en kleur te corrigeren

Voor MOND

Deze prominente TV-persoonlijkheid benaderde ons met de wens om haar glimlach te transformeren, maar ze was terughoudend om een orthodontische behandeling te ondergaan. 

Veneers om de stand en kleur te corrigeren

Na MOND

Na een grondige evaluatie en overleg hebben we voorgesteld om porseleinen veneers te gebruiken om de stand en kleur van haar tanden te corrigeren. Dit was een geschikte optie vanwege de snelheid en effectiviteit van de procedure. Voorafgaand aan de behandeling hebben we een smilesimulatie uitgevoerd om haar een voorproefje te geven van het eindresultaat, waarna ze instemde met de behandeling met 10 porseleinen veneers. Met deze toepassing in de bovenkaak hebben we de tandstand en kleur van haar gebit volledig getransformeerd. Dit proces vereist een uiterste precisie om ervoor te zorgen dat de veneers perfect op hun plaats zitten en dat de beet correct is afgestemd.

Ontdek alles over deze behandelingen bij MOND

Bleaching

Bleaching

Bleaching of het bleken van de tanden is een esthetische behandeling om de kleur van uw tanden lichter te maken.
Lees meer | Bleaching
Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde is het deelgebied binnen de tandheelkunde dat zich toelegt op het optimaliseren van uw glimlach volgens uw subjectieve wensen en gebaseerd op objectieve…
Lees meer | Esthetische tandheelkunde
Veneers

Veneers

Veneers worden ook wel facings, schildjes of plaatjes genoemd. Ze vormen een belangrijk onderdeel van de esthetische tandheelkunde. 
Lees meer | Veneers

Ready to recover your smile?

Bekijk onze behandelingen of neem contact op met een van onze praktijken. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.