Smile upgrade dankzij facings

Een glimlachtransformatie waarbij 6 verouderde facings werden vervangen en verkleuringen met succes werden weggewerkt met 20 nieuwe, porseleinen facings.

Hoe zorgden onze facings voor een nieuwe glimlach?

Smile upgrade dankzij facings

Voor MOND

Voor deze 50-jarige dame was er behoefte aan een esthetische transformatie van haar glimlach. Haar tanden vertoonden tekenen van verkleuring door jarenlang roken, en het teruggetrokken tandvlees droeg bij aan het esthetische probleem. Bovendien waren de bestaande 15 jaar oude facings niet meer in optimale staat.

Smile upgrade dankzij facings

Na MOND

Na een zorgvuldige behandeling is deze glimlach compleet vernieuwd. We vervingen de oude facings en camoufleerden de tetracycline-verkleuring van de tanden door gebruik te maken van 20 nieuwe porseleinen facings. Het resultaat? Een verjongde en stralende glimlach die voldoet aan de esthetische verwachtingen van onze patiënt. Deze transformatie illustreert de kracht van moderne tandheelkunde in het herstellen van de natuurlijke schoonheid van uw glimlach.

Ontdek alles over deze behandelingen bij MOND

Restauratieve tandheelkunde

Restauratieve tandheelkunde

Restauratieve tandheelkunde is een onderdeel van de tandheelkunde dat beter bekend staat als vullingen plaatsen. 
Lees meer | Restauratieve tandheelkunde
Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde is het deelgebied binnen de tandheelkunde dat zich toelegt op het optimaliseren van uw glimlach volgens uw subjectieve wensen en gebaseerd op objectieve…
Lees meer | Esthetische tandheelkunde
Kroon- en brugwerk

Kroon- en brugwerk

Kroon -en brugwerk is een onderdeel binnen de tandheelkunde dat zich focust op het herstel en de vervanging van sterk beschadigde of ontbrekende tanden. Het doel hierbij is om op…
Lees meer | Kroon- en brugwerk
Veneers

Veneers

Veneers worden ook wel facings, schildjes of plaatjes genoemd. Ze vormen een belangrijk onderdeel van de esthetische tandheelkunde. 
Lees meer | Veneers

Ready to recover your smile?

Bekijk onze behandelingen of neem contact op met een van onze praktijken. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.